Blogg

Hur man startar en blogg?

För att starta en blogg snabbt: kontakta någon av de bloggplattformar som erbjuder enkla och billiga alternativ. Följ de korta instruktionerna så är bloggen igång snart.

Välj bloggnamnet och klicka på logotypen. I navigeringsområdet till vänster klickar du på ikonen “Lägg till nya plugins”. Rutan för att välja plugins visas. Kolla in de tillgängliga pluginsna och leta efter ordet “Yoast SEO.”. Du behöver detta plugin för att installeras för att bloggen ska listas i sökmotorerna.

Välj sedan ett bra färgtema för din blogg. Jag rekommenderar att du väljer ett teckensnitt som ser professionellt ut, med en bra storlek och ett rimligt typsnitt. För bloggsidans bar ger bluehost en mycket trevlig mall för din sidhuvud och sidfot. Gå bara till Utseende och välj sedan fliken “Beteende”. Du kan också välja teckensnittsstil enligt formatinställningen i WordPress-instrumentpanelen.

Ta en titt på den här webbplatsen för information på Starta en blogg.

Slutligen måste du välja en värdleverantör och få din blogg värd. Med det här steget måste du välja en gratis bloggtjänst som Blogger, WordPress eller LiveJournal. Jag skulle gå för Blogger eftersom jag tycker att deras tutorials är mycket lätta att följa. LiveJournal är också ett mycket bra val för bloggare, eftersom det ger ett mycket trevligt gränssnitt. Så jag skulle definitivt rekommendera att du går till ett gratis konto med dessa tjänster.

När din blogg är igång måste du generera lite innehåll för att locka dina läsare. Det är här plugin-program kommer in i tiden. Plugins är programvara eller applikationer som är installerade i ditt WordPress-bloggtema (som du hade installerat tidigare på din server) och ändrar ditt bloggtema så att det passar dina behov. Du kan till exempel lägga till två viktiga bloggplugin för att ta reda på mer om dina läsare och spåra statistik. Dessa är Search Analytics Pro och Google Analytics Pro. Dessa två fantastiska plugins hjälper dig att analysera trafiken på din blogg och ta reda på hur du lockar läsare.

Avslutningsvis måste du starta en blogg med ett gratis domännamn. Hitta sedan en lämplig bloggplattform (till exempel WordPress eller Blogger) och registrera den (antingen gratis eller för några dollar). Slutligen, använd en gratis värdtjänst som Bluehost, MySpace eller HostGator för att vara värd för din blogg. Slutligen optimera din blogg genom att lägga till en nyckelordsberikad text, alternativ bildtext och länkar. Genom att göra det kommer dina läsare att hitta det lätt att navigera till din blogg.