Bloggen

Träning för bättre golfswing

Golf som sport var tänkt att simulera utmaningen med verkliga konkurrensen. Det är en underbar möjlighet för en golfare att utmana sitt sinne och kropp i en verklig verklighetsliknande omgång golf. Styrkan, smidigheten, koordinationen, uthålligheten testas varje vecka. Det finns en hel del typer av övningar som är inblandade i golf som kan hjälpa dig att förbättra dina kunskaper.

Makt kan vara en golfare största vapen. Du kommer att behöva ha en stark grund övningar hjälper dig att bygga detta. Flexibilitet och muskel uthållighet hjälper dig med detta. Balans är en annan viktig aspekt av spelet. Om du inte har förmågan att behålla balansen när du är på green, kommer du inte att kunna spela golf bra. Balans övningar är till stor hjälp för att balansera din kropp. Body sträckor och makt övningar kommer att hjälpa till med detta också. Du kan utföra grundläggande kroppssträckor för att stärka dina kärnmuskler. Detta är förmodligen den mest förbisedda aspekten av golf fitness. Det är en mycket viktig faktor i vilken typ av gungor och tekniker du använder. Swing borrar fokusera på att stärka hela kroppen för detta ändamål. Om du är flexibel nog, kan du faktiskt öva framför en spegel och få en bra uppfattning om hur din golfsving ser ut innan du faktiskt ta skottet.

Styrketräning

Styrka är verkligen en viktig del av alla typer av sport. I golf, spelar styrka en viktig roll för att avgöra hur långt du kan slå bollen och avståndet det kommer ut till. Du kommer att vilja utföra alla dina normala övningar så att du kommer att ha styrka när det gäller överkroppen. Det enda problemet är att många människor inte inser att de har styrkan att göra dessa övningar. Styrka kan vara till nytta för alla. Det kan förbättra den allmänna hälsan hos golfaren samt hjälpa dem att upprätthålla längre enheter. För att stärka buken, rygg, skuldra, bäcken, och höftmuskler, det finns några övningar du kan göra. För att öka din styrka, kanske du vill göra några specifika övningar. Till exempel, om du vill stärka din överkropp och ryggrad, bör du göra rader eller axelpressar. Dessa görs genom att ligga på rygg och hålla fast vid en bar, som en hantel eller stabilitet boll.

Denna övning kommer att fokusera på den övre delen av ryggen och fällor, som är de muskler som används när du trycker bollen bakåt med armarna. Ryggstyrkan är vad som gör att du kan generera ström. Den andra armen övning är också känd som “boll kasta “. Det är i grunden samma övning förutom att du kommer att använda din andra arm. Med denna övning måste du föra bollen framåt med båda armarna, vilket kommer att stärka nedre delen av ryggen och axlarna. Golfaren som försöker förbättra styrkan i benen kommer att dra nytta av vissa höftövningar.

Om du vill veta mer om att stärka din överkropp, Det finns några övningar som kan hjälpa dig att öka din styrka och muskelmassa. Dessa övningar inkluderar pull-ups, kabel pull-downs, böjda över rader, predikant lockar, och även omvänd crunches. Du kanske tror att du inte har tid att göra någon av dessa övningar, men de är ganska lätt att göra. Om du har tillgång till ett gym, skulle det vara en bra idé att inkludera dessa övningar i din rutin.

Besök denna sida stockholmstraningscenter.se om träning för mer tips.